Investicije

Investment element banner

Hotel Angelo d’Oro i apartmani

Hotel Angelo d’Oro smješten je u rovinjskoj staroj gradskoj jezgri, u prostoru biskupske palače iz 17. stoljeća, i jedan je od vodećih boutique hotela u regiji. Zahvaljujući šarmantnom interioru, atraktivnom rasporedu soba, stilskom namještaju i prekrasnom vrtu, hotel priziva ugođaj prošlih vremena i nekadašnji stil življenja u središtu Rovinja. Hotel je prvotno otvoren 2001. godine, no prijašnji su ga vlasnici zatvorili 2012. Nakon što je Proficio kupio hotel u proljeće 2015., njegovi su interijeri renovirani, a vrata gostima ponovno su otvorena u srpnju iste godine.

Osim toga, Proficio posjeduje 19 atraktivnih apartmana i kuća za iznajmljivanje u staroj gradskoj jezgri Rovinja. Plan je da se te nekretnine, kao i hotel Angelo d’Oro, kategoriziraju kao difuzni hoteli kako bi se gostima pružile sve koristi njihova vlastitog doma u Rovinju s istovremenim pristupom svim uslugama koje nudi glavna hotelska zgrada.

Pravila kolačića

U skladu s Općom uredbom o zaštiti privatnih podataka, Proficio d.d. ažurirao je politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice, prihvaćate korištenje kolačića i politiku privatnosti. Više informacija.