Investicije

Investment element banner

Hotel Rovinj

Hotel Rovinj smješten je uz more, ispod crkve sv. Eufemije u srcu starog grada Rovinja. Zahvaljujući odličnom položaju i pogledu, hotel je prvotno služio kao vojarna, a šezdesetih godina prošlog stoljeća, kada je izgrađen, imao je 80 soba. Proficio je hotel kupio u lošem stanju, sa samo 16 soba u funkciji.

Nakon javnog natječaja koji je organizirao Grad Rovinj, žiri predvođen istaknutim stručnjacima, profesorima arhitekture i konzervatorima od 26 pristiglih rješenja odabrao je ono renomiranog arhitektonskog ureda Randić & Turato. Hotel Rovinj bit će potpuno renoviran i pretvoren u luksuzni hotel s nekoliko restorana i barova. Tek 2015. godine ostvareni su svi preduvjeti za dovršenje projekta. U tijeku je proces pribavljanja dozvole za gradnju, a očekuje se kako će se uskoro novi hotel Rovinj besprijekorno uklopiti u postojeću vizuru Rovinja, povezujući tradicionalne crvene krovove susjednih zgrada s travnatom površinom koja okružuje obližnju crkvu.

Pravila kolačića

U skladu s Općom uredbom o zaštiti privatnih podataka, Proficio d.d. ažurirao je politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice, prihvaćate korištenje kolačića i politiku privatnosti. Više informacija.