Investicije

Investment element banner

Pine Beach Pakoštane

Pine Beach Pakoštane je all-inclusive obiteljsko turističko naselje smješteno u gustoj borovoj šumi u jedinstvenoj pješčanoj uvali, s plažom dugom jedan kilometar. Naselje je prvobitno podignuo Club Med, a nalazi se na idealnoj lokaciji između Zadra i Splita, s pogledom na Kornate. Svojom ponudom Pine Beach Pakoštane usmjeren je na klijente koji žele aktivan odmor i kontakt s prirodom u kombinaciji s vrhunskom uslugom. S ukupno 560 bungalova smještenih na više od 190 tisuća kvadratnih metara, naselje može komotno primiti 1.200 gostiju.

Tijekom posljednjih nekoliko godina u naselju su realizirana značajna kapitalna ulaganja s ciljem dodatnog podizanja kvalitete usluga. Pored kontinuiranih ulaganja u unapređenje postojećih sportskih i rekreacijskih sadržaja, godine 2013. u cijelosti su obnovljeni sanitarni objekti, a u 2015. godini i glavni restoran te kuhinja.

Pravila kolačića

U skladu s Općom uredbom o zaštiti privatnih podataka, Proficio d.d. ažurirao je politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice, prihvaćate korištenje kolačića i politiku privatnosti. Više informacija.